Over mij

Ben je op zoek naar een no-nonsense grafisch ontwerper met een persoonlijke aanpak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Lis Collijn, wonend in Maastricht en ik heb inmiddels ruim 12 jaar ervaring als grafisch ontwerper.

 

Na mijn studie fotografie en mijn studie grafisch ontwerp aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht, heb ik voor verschillende bedrijven als grafisch ontwerper gewerkt. Daar heb ik onder andere ervaring opgedaan met ingewikkeld drukwerk en strakke deadlines. Tegenwoordig werk ik als freelancer en maak ik opdrachtgevers blij met een nieuwe huisstijl en andere creatieve ontwerpen.

 

Ik word erg blij van het maken van mooie beelden, met een goed concept en perfect aansluitend bij de ambities en persoonlijkheid van jou als klant en jouw doelgroep. Ik luister goed naar je wensen, ook al weet je misschien zelf nog niet helemaal wat die zijn. Samen komen we tot het beste totaalplaatje van jouw bedrijf of project.

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Tevreden klanten

Omdat onze stijl op onze website, social media en banners niet overeen kwam hebben we Lis gevraagd onze huisstijl te restylen. We hebben nu een huisstijl die gelijk is voor alle kanalen en niet heel ver weg staat van wat onze bestaande klanten al van ons kennen, maar wel vernieuwend is. Heel erg blij mee! Daarnaast heeft ze een wijziging doorgevoerd in ons logo, waar we zelf nooit aan hebben gedacht. Door een subtiele wijziging te maken in de kleur van het logo is de nadruk komen te liggen op de producten die we verkopen.

Jeremy Rikken

Eigenaar FlightsimWebshop

Lis luisterde heel goed naar onze ideeën en wist die precies om te zetten naar het geboortekaartje dat we in gedachten hadden, maar zelf zeker niet zo mooi hadden kunnen uitwerken. Bovendien deed ze goede suggesties, die het ontwerp nog beter hebben gemaakt. We zijn er heel erg blij mee!

Carien ten Have & Krijn Jansen

Ik ben erg blij met de huisstijl die Lis voor mij heeft ontworpen. Lis heeft zich goed verdiept in het bedrijf en de ondernemer, waardoor zij een goed aansluitende huisstijl heeft weten te ontwikkelen. Het is erg fijn dat Lis mij blijft adviseren met betrekking tot de huisstijl, in zowel de on- als offline marketing, website en het design van mijn bedrijfswagen.

Jesse Kuijpers

Eigenaar Jesse Fresh

Lis ontwerpt jaarlijks onze winterfolder. Telkens verfrissend, verrassend en met hoge attentiewaarde. Creatief, sterk!

John Stroeken

Directeur Kessels Automobielen