Services

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik help je er graag bij, om jouw bedrijf goed voor de dag te laten komen. Of het nu gaat om het maken van een professionele brochure, een duidelijke website of een volledig doorgevoerde huisstijl. Onderscheid je van de rest met een goed ontwerp en straal daarmee professionaliteit uit naar je klanten.

 

Ik kan het laten drukken van je ontwerpen voor je uit handen nemen. En ik kan mijn netwerk inschakelen om je te helpen met je fotografie- of videowensen. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Huisstijl

Als je een bedrijf hebt, wil je natuurlijk dat de uitstraling daarvan past bij je persoonlijkheid. Maar wat jouw klanten aanspreekt is minstens zo belangrijk. Ik ga samen met je op zoek naar de juiste balans hiertussen. Om zo een uitgesproken, herkenbare en persoonlijke huisstijl te ontwikkelen, waar zowel jij als je doelgroep enthousiast van worden.

Update

Kan je logo wel een opfrisbeurt gebruiken, maar wil je niet dat de herkenbaarheid voor je klanten verloren gaat? Of heb je een logo waar je tevreden over bent, maar is de verdere uitstraling van je ontwerpen niet samenhangend? Ik zorg ervoor dat je weer goed voor de dag komt met een hedendaagse huisstijl die perfect bij je bedrijf aansluit.

Print

Je wilt iets tastbaars achterlaten: drukwerk met een duidelijke boodschap. Dit kan een los project zijn met een eigen stijl, zoals een boek. Maar ook zakelijk drukwerk in jouw huisstijl zoals een visitekaartjes op mooi papier, of promotiemateriaal zoals brochures, flyers en stickers. Of drukwerk zoals magazines of verpakkingen. Alles is mogelijk.

Web

Mensen brengen uren per dag online door, dus is het steeds belangrijker om ook daar te blijven opvallen. Zorg ervoor dat online alle contactmomenten met je klanten in dezelfde stijl zijn. Stem je website, social media pagina’s en stijl van de mailings, die je verstuurt, op elkaar af. Zo zien je klanten in één oogopslag dat jij de afzender bent.

Pakketten

Voor elk budget is het mogelijk om een huisstijl te laten ontwikkelen. Begin klein, of laat gelijk een compleet uitgewerkte huisstijl ontwerpen. Maak je zichtbaar met een eigen huisstijl, compleet met logo, lettertypes, een kleurenpalet en verschillende ontwerpen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een onderdeel uit de pakketten te laten ontwerpen, of er ontwerpen aan toe te voegen.

Huisstijl Basis

Dit is het ideale pakket als je geen groot budget hebt, maar wel een mooi en persoonlijk logo wilt. Bij dit pakket krijg je de keuze uit twee verschillende schetsen voor een logo. Na overleg wordt één ervan uitgewerkt. Je krijgt een ontwerp voor een visitekaartje en briefpapier en je krijgt een huisstijlsheet waarmee je jouw huisstijl zelf verder kunt doorvoeren.

Huisstijl Plus

Dit pakket is perfect voor starters. Bij dit pakket krijg je drie schetsen voor een logo, twee feedback rondes en één uitgewerkt logo. Je krijgt een ontwerp voor een visitekaartje en briefpapier waarvan van beide 200 stuks worden gedrukt. Je krijgt ook een profielfoto en omslagfoto voor twee social media kanalen. Dit pakket is inclusief een huisstijlsheet waarmee je jouw huisstijl zelf verder kunt doorvoeren.

Huisstijl Pro

Wil je meteen alles tot in de puntjes voor elkaar hebben? Dan is dit het perfecte pakket. Bij dit pakket krijg je drie schetsen voor een logo, drie feedback rondes en één uitgewerkt logo. Je krijgt een ontwerp voor een visitekaartje en briefpapier waarvan van beide 500 stuks worden gedrukt. Je krijgt ook een profielfoto en omslagfoto voor drie social media kanalen en voor Instagram vier post templates en zes highlight covers. En een header voor je digitale mailings. Dit pakket is inclusief een huisstijl boek met daarin uitleg over je huisstijl.

Update huisstijl

De pakketten voor een restyling zijn hetzelfde als voor een nieuwe huisstijl. Alleen worden deze aangepast aan de wens voor een nieuw logo, een opgefrist logo of een bestaand logo. En uiteraard kunnen er nog ontwerpen toegevoegd worden aan een pakket, als er bestaand drukwerk aangepast of herontworpen moet worden.

Website & Webshop

De kosten voor een website of webshop hangen samen met onder andere de omvang van je website en de functionaliteit ervan. Daarom zijn deze niet in de standaard huisstijl pakketten opgenomen. Bij elk ontwerp zijn de installatie, een thema met doorgevoerde huisstijl en een gemakkelijk CMS (Content Management System) inbegrepen.

Werkwijze

Kennismaking & Inventarisatie

Elk project is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je wensen en krijg je een globale kostenindicatie. Wat wil je laten ontwerpen? Tijdens een tweede gesprek leggen we vast wat de randvoorwaarden zijn waarmee ik aan de slag ga en maken we een tijdsplanning. En je ontvangt de definitieve begroting. Om zo goed mogelijk te kunnen starten met je project, krijg je van mij eerst een vragenlijst waar je rustig de tijd voor kan nemen. Hiermee kan ik jou en je bedrijf of opdracht nog beter leer kennen.

Concept & Ontwerp

In de ontwerpfase maak ik verschillende schetsen of concepten. Denk hierbij aan verschillende stijlen, kleuren en lettertypes. Die leg ik aan je voor en je kan er feedback op geven. Wat spreekt je aan en waarmee wil je verder gaan? Hierna maak ik het definitieve ontwerp. Ik verfijn het ontwerp en werk alles tot in detail uit. Afhankelijk van de opdracht volgt er een aanvullende ronde en maak ik eventuele opvolgende ontwerpen.

Optimaliseren & Afleveren

Vervolgens zetten we eventueel nog wat puntjes op de i, zodat alles gecontroleerd en helemaal naar je zin is. Zodra je ontwerp definitief is, maak ik de afgesproken ontwerpen gebruiksklaar. Dit kan betekenen dat ik bestanden bij je aanlever, maar bijvoorbeeld ook dat ik je ontwerpen naar de drukkerij stuur.

Samenwerken?

Bel, app of mail me voor een vrijblijvend gesprek over je project.